Träning

Öppen Onsdagsträning 

Vi har öppen allmän träning på onsdagar (maj-juni samt augusti-september) från kl. 18.00. Dessa tillfällen är inte instruktörsledda utan du tränar det du själv vill och behöver träna på. Varje tillfälle har dock en ansvarig på plats om du tex skulle behöva hjälp med kommendering, skott etc. Skott kan förekomma mellan 18-18.30. 

Klubbstugan är öppen och fika serveras till självkostnadspris. ( Under tiden för restriktioner gällande coronasmitta håller vi oss utomhus och tar med eget fika.)

Skyltar för rallylydnad finns att låna. 

Ansvarig för öppenträning finns på plats - se vem i kalendern.

 

Öppen Agilityträning 

Kolla kalendern ! 

På torsdagar är det öppen agilityträning. Träningen riktar sig till medlemmar i Sandvikens Brukshundsklubb, eller till de som är ordinarie medlem i annan klubb men har betalat medlemskap på SBK. För icke medlemmar gäller att man kan träna vid ett tillfälle men vill man sedan fortsätta att träna agility i Sandviken så måste man bli medlem. 

Mvh/ Agilitysektorn

 

Öppen Rallyträning

Anordnas med jämna mellanrum och annonseras då på Facebook och i hemsidans kalender. Det är anmälan till träningarna. Träningen är till för dig som kommit igång med din träning och är självgående. Vi hjälps åt att bygga banor och kombinationer och hjälper och pepper varandra.

 

 

Dagens datum

torsdag
27
januari
Göte, Göta

2022
Vecka 4