Bli medlem

Som medlem i Sandvikens brukshundsklubb får du tillgång till alla våra kurser och utbildningar samt marker att träna på.

Då får även vara med på alla våra övriga aktiviteter som träningskvällar, klubbmästerskap, delta i olika utbildningar och liknande.

När du är med i Sandvikens BK blir du automatiskt medlem i Svenska Brukshundsklubben (SBK) och får på så sätt ännu mer förmåner.

  • Du är försäkrad under kurstiden
  • Du får SBK:s intressanta tidning Brukshunden som kommer ut med 8 nummer/år
  • Du kan delta i tävlingar och prov som anordnas av SBK och mycket annat
  • Du får 10 procent rabatt på hundförsäkringar

Fler förmåner kan ni läsa om på SBK:s Hemsida

Vilket medlemskap ska du ha?

Ordinarie medlemskap: Som Ordinarie medlem betalar du en förbundsavgift och en lokal avgift till den klubb du vill vara medlem i. Medlemsavgiften för ordinarie medlemskap i Svenska Brukshundklubben med Sandvikens BK som lokalklubb är 600 kr.

Är du redan medlem i en annan brukshundsklubb eller SBK rasklubb? Då betalar du bara en förbundsavgift (den är på 400 kr)  och en lokal avgift till varje klubb som du är medlem i. Medlemsavgiften i Sandvikens BK är 200 kr.

ORDINARIE MEDLEM ANSÖKS OM VIA LÄNKEN NEDAN!!

https://www.brukshundklubben.se/klubbar-medlemskap/bli-medlem/teckna-medlemskap/

Familjemedlem: Familjemedlemmar betalar endast lokal avgift. Förutsättningen är att någon i din familj redan är Ordinarie medlem i Sandvikens BK och att du blir medlem i samma klubb. Medlemsavgiften är 200 kr. (Observera att i familjemedlemskapet ingår inte tidningen Brukshunden, den skickas bara till Ordinarie medlem). OBS! För familjemedlem kan bara formuläret till höger användas!

 

 

Anmälan familjemedlemskap

Fyll i formuläret nedan för att anmäla medlemskap.